Hürriyet

>

16 Nisan 2010 Cuma

ALDATMA-Kadınlar


Hep erkekler aldatacak değil ya, kadınlar da aldatır. Ama erkeklerden çok ama çok farklı sebeplerden dolayı böyle çetrefilli işlere girer. Peki hangi kadın aldatır ve kimi tercih eder? Kocasını artık çekici bulmayan ve kaybetmeyi de göze almış kadınlar aldatır. Çünkü kadınlar çok iyi bilirler ki, yakalanmaları durumunda artık geriye dönüş yoktur. Çok çaresiz bir kocaları yoksa eğer, affı mümkün değildir bir erkek tarafından. Affettiğini söyleyen erkek bile bir şekilde bunun acısını fitil fitil getirir karısının burnundan. Öyleyse neymiş sevgili okur, kadın artık kocasını sevmiyor ise aldatır. Şayet kadın halen kocasını çekici buluyorsa, fiiliyata dökmeden flörtler yapabilir tabi, ama asla eyleme geçmez. Ne zaman eylem var, işte orada artık kaybetse de önemi olmayan bir koca var. Bu arada kadınların yakalanma oranları erkeklere oranla çok daha düşüktür, çünkü yalan söylemeye daha doğar doğmaz başladıkları için, bir erkeğin onları yakalaması çok zordur. Şayet artık önem vermiyorsa kadın saklamaya, işte o zaman erkek anlar. Kadınlar kimleri tercih eder?
1. Kocalarının tam tersi birilerini tercih edebilir, örneğin daha iri, daha duygusal, daha sarışın, daha kaslı gibi...Aldatma ileriye dönük bir yatırım olarak görülmediği için seçilen erkeğin işi, parası,medeni durumu önemli değildir. Ama kadının onu beğenmesini sağlayacak özellikleri de mutlaka vardır, çünkü kadın asla saçma biri için eldekilerden olmak istemez.
2.Kocalarından yeteri kadar ilgi görmeyen kadınlar, daha fazla ilgi gösteren, kendilerini dinleyen erkeklere kapılabilirler. Buradan uyarmak istiyorum, bu sadece reklamdır. Hiç bir erkek, bir kadını ömür boyu dinlemez ve ilgi göstermez. Bunu sadece gayler yapar, ve bu onları kadınların en iyi dostu yapar. Sevgili okur, şayet şu ana kadar gay bir dostun yoksa (kadınlara sesleniyorum ), derhal bul, hayatının en keyifli anlarını kaçırıyorsun çünkü.
Sizi sırf dinliyor diye bir erkeğin yatağına girerseniz, artık sizi dinlemediğini acıyla farkedeceksiniz. Denemeyin bile.
3. Kendilerini yanında çok güvende hissettikleri erkekleri tercih edebilirler. Duygusal bağlanırlar, kocalarından boşanıp evlenmeye kalkabilirler.
4.Her olgun kadında (ya da çoğunluk diyelim), genç biriyle beraber olma isteği ara ara gelir geçer. Hala genç kızlarla yarışabildiklerini ispatlamak, yaşlanmadıklarını görmek için. Ancak onları beğenen gençlerin, aslında bu kadınları olgun oldukları için tercih ettiklerini atlarlar. Yani hala gençliklerini ispat amacıyla gençlerle takılan kadın, aslında genç değil, yaşlı olduğu için delikanlıyı kapar. Sonuçta ispat ettiği tek şey, yaşlı olduğudur.
Sevgili okur, evli bir kadının aldatması artık evliliğinin kağıt üzerinde olduğunun bir göstergesidir. Kocasını terk etmiyorsa da tek sebebi sevgilisinin daha az olanaklara sahip olmasıdır. Çünkü her olgun kadın bilir ki, parasız saadet olmaz, samanlık seyran olmaz...
Sağlıcakla kalın...